Grasrotandelen

Fra 1. mars 2009 kan du som spiller hos Norsk Tipping bestemme at Bjølsen ungdomskorps som skal motta fem prosent av det beløpet du spiller for.

Grasrotandelen er en ordning som gjør at du som spiller selv kan bestemme hvor litt av overskuddet til Norsk Tipping skal gå.

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til Bjølsen ungdomskorps.

Når du skal levere spill fra og med mars 2009, vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du spiller hos en kommisjonær, via norsk-tipping.no eller på mobilen. Om du vil kan du printe ut dokumentet under (strekkode) og ta med dette til kommisjonæren neste gang du tipper, så registres vi som mottaker.

Det blir satt av penger til grasrotmottakeren din for hvert eneste spill du leverer. Selv om ordningen starter i mars, vil den ha tilbakevirkende kraft fra 1. januar. Det betyr at når du registrerer Bjølsen ungdomskorps, så vil vi motta Grasrotandelen av det du har spilt for så langt i 2009.

Bjølsen ungdomskorps organisasjonsnummer er 974235137

Spillerkortet
Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å være grasrotgiver.

Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver.

Slik knytter du deg til en grasrotmottaker

Norsk-tipping.no 
Logg deg inn med kort og kortleser og velg Min side, deretter Grasrotandelen. Her kan du søke opp Bjølsen ungdomskorps og enkelt knytte deg til. 

Norsk Tipping Mobilspill
Last ned den siste versjonen av Norsk Tipping Mobilspill – dette gjør du under Min Side, deretter trykker du Oppdater. Deretter kan du søke opp Bjølsen ungdomskorps og knytte deg til direkte fra Norsk Tipping Mobilspill.

SMS
Send kodeord GRASROTANDELEN til 2020(Tjenesten er gratis), dvs GRASROTANDELEN 974235137 til 2020.

Kommisjonær
Skriv ut strekkoden i dokumentet under og ta den med til kommisjonæren. Alternativt kan kommisjonæren søke opp Bjølsen ungdomskorps for deg på terminalen.
Last ned en fil

Grasrotandelen - Bjølsen UK

Last ned
Søk
Driftes av Styreportalen AS